Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on tutustua ravintola- ja cateringalan tai puhtausalan työtehtäviin ja työllistyä mahdollisesti kesätyöhön koulutuksen jälkeen.
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu alasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.
Sisältö
Koulutus toteutetaan Kokkolassa ajalla 27.3.28.5.2025.
Sisältö mm.
- ravintola- ja cateringalan ja puhtausalan perusteet
- työyhteisössä toimiminen
- CV:n laatiminen / päivittäminen
- työnhakutaitojen päivittäminen
- hygieniaosaaminen
- hygieniatestiin osallistuminen (suomi, ruotsi, englanti)
- työturvallisuusosaaminen
- työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen (ravintola- ja cateringala tai puhtausala)
Koulutus antaa valmiuksia puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan- tai ravintola- ja cateringalan perustutkinnon suorittamiseen. ( Erillinen haku näihin koulutuksiin, aloitus syksyllä 2025 )
Toteutustavat lähiopetus, oppimistehtävät ja työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen.
Haastattelupäivä on perjantaina 14.3. Kouluttajat Leena Roukala ja Pirkko Rahkonen ovat mukana haastattelussa.
Lisätietoja
Pirkko Rahkonen, lehtori, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, p. 044 725 0808
Leena Roukala, lehtori, ravintola- ja cateringala, p. 040 808 5069
Maria Nylund, Osuvakoulutus Oy, p. 040 359 6238
Työttömyysturvaneuvonta:
Työttömyysturvaneuvonta on valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat vastauksia työttömyysturvaan liittyviin kysymyksiin.
0295 020 701 Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-15. Puhelun hinta on oman liittymäsopimuksesi mukainen (matkapuhelinmaksu tai paikallisverkkomaksu). Myös jonotusaika on maksullinen.