Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on hankkia osaaminen ravintola-alan anniskelutehtäviin suorittamalla Juomien myynti ja tarjoilu -tutkinnon osa.
Juomien myynti ja tarjoilu tutkinnonosan suoritettuasi voit työllistyä asiakaspalvelun työtehtäviin eri tyyppisiin anniskeluravintoloihin, kuten pubeihin tai baareihin.
Kohderyhmä
18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka haluavat työskennellä alkoholijuomien anniskelussa ja heille sopii ilta- ja viikonloppupainotteinen työ.
Lisätietoa valintaperusteista ja vaatimuksista löydät täältä: https://www.kpedu.fi/hakijalle/hakeutuminen-koulutukseen/valintaperusteet-ja-vaatimukset
Sisältö
Hankit osaamista anniskeluravintolan juomatuotteista, asiakaspalvelusta, asiakas- ja henkilöstöturvallisuudesta, anniskelumääräyksistä ja suoritat anniskelupassin (alkoholijuomien anniskelun lainsäädännön hallinta)
Opiskelu toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lähiopetuspäivät toteutuvat opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus verkko-opintoja, lähiopetusta ja osaamisen hankkimista anniskeluravintolassa, joko koulutussopimuksella (ei työsuhdetta) tai oppisopimuksella (työsuhteessa). Osaamisen hankkiminen suunnitellaan yhdessä kanssasi. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa opintojen osaamisen hankkimiseen ja koulutuksen kestoon.
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/616/naytto/tutkinnonosat/245030
Opinnot alkavat 12.08.2024 klo 8.00 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS on mahdollista laatia touko-kesäkuun 2024 aikana.
Linkki tutkinnon perusteisiin
Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksesta:
tutkintovastaava Leena Roukala p. 040-808 5069,
henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi
tai Hakijapalvelut, 040 8085010 hakijapalvelut(at)kpedu.fi
Tutkinnon osa on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.
Lisätietoja oppisopimuksesta:
Anu Keisanen, p. 040 359 6200
Tai osoitteesta: https://www.kpedu.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus