Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ammattikeittiön avaustaviin työtehtäviin.
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille ruoka-alasta kiinnostuneille maahanmuuttajataustaisille henkilöille.
Sisältö
Koulutus toteutetaan Kokkolassa ajalla 30.9.-21.11.2024
Toteutustavat lähiopetus, oppimistehtävät ja työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen.
Sisältönä mm:
- ammattikeittiön puhtaanapidon perusteet
- työyhteisössä toimiminen
- palveluammatin suomen kieli
- hygieniaosaaminen
- hygieniatestiin osallistuminen
- työturvallisuusosaaminen
- työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen
Koulutus mahdollistaa työllistymisen ammattikeittiön avustaviin työtehtäviin ja antaa valmiuksia ravintola- cateringalan perustutkinnon suorittamiseen.
Ukrainankielinen esite https://www.kpedu.fi/docs/default-source/osuvakoulutus/te-esite_keittio_syksy-24_ukraina.p df?sfvrsn=165e25b2_3/TE-esite_keittio_syksy-24_ukraina.pdf
Lisätietoja
Lisätiedot koulutuksesta:
Leena Roukala
ravintola- ja cateringala
p. 040 808 5059 p.
Koulutukseen hakeutuminen tapahtuu TE-palveluiden kautta, www.tyomarkkinatori.fi
Saat apua hakeutumiseen TE-palveluista, Kallentorilta, aulapalvelu palvelee ma-ke klo 9-15 välillä.