Moni ammattiopiston opiskelija on opiskellut itselleen suurtalouskokin pätevyyden oppisopimuksella. Yksi heistä on Jarkko Hollanti, joka on työskennellyt Soiten ruokapalveluissa parisen vuotta.
– Tänne on aina mukava tulla töihin. Työpäivät kuluvat niin nopeasti, että joskus tuntuu, ettei ehtinyt töihin tullakaan, kun pitäisi jo kotia lähteä. Työajat ovat täällä Soitella suuri plussa, sillä meidän työmme alkavat viimeistään seitsemältä ja kotiin lähdemme puoli kolmelta, Hollanti kertoo.
Kiinnostaako sinuakin työ ravintola- ja cateringalalla? Työpaikkoina voivat olla esimerkiksi lounas-, A la carte- ja henkilöstöravintolat, suurkeittiöt, kahvilat ja cateringalan yritykset. Tutustu ravintola- ja catering- ja elintarvikealan koulutustarjontaan täällä: https://bit.ly/3oxlLas
Tutustu Pietarsaaressa järjestettävään työvoimakoulutukseen:
Kuvat: Eeva Huotari